Online Lossregister
Online Archive

Membership

Bent u geïnteresseerd in de historische luchtvaart en de periode 1939-1945 in het bijzonder? Dan is de Studiegroep Luchtoorlog 1939-1945 misschien iets voor u!

Leden van de Studiegroep Luchtoorlog 1939-1945 ontvangen negen keer per jaar het Bulletin Luchtoorlog het lidmaatschap van de Studiegroep Luchtoorlog 1939-1945 loopt parallel met het kalenderjaar. De kosten zijn:

€ 22,50 voor Nederland
€ 25,00 voor buitenlandse leden

Naast ons Bulletin ontvangt u twee keer per jaar een uitnodiging voor het bijwonen van een Landelijke Bijeenkomst. Deze bijeenkomsten staan in het teken van kennismaking met andere leden en het uitwisselen van informatie. Zo zijn er lezingen van onze leden, gastsprekers en/of veteranen en is er een boekenbeurs. Tussen de lezingen door is er alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje informatie uit te wisselen.

De bijeenkomsten worden meestal in de maanden maart en november op een zaterdag gehouden. De ontvangst is vanaf 09.00 uur en de dag eindigt om 16.00 uur. Deelname aan deze bijeenkomsten is vrijblijvend. De kosten voor deelname, evenals het programma worden via Bulletin en onze website van te voren bekend gemaakt.

Om lid te worden kunt u contact met ons opnemen via het formulier op de contactpagina.